Giriş Kayıt
Tony Tarantini

Tony Tarantini


Animasyon, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tony Tarantini, animasyon, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Anthony Tarantini | Tony Tarrantini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.0 41
2007 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 95
1997 Animasyon Animasyon 7.2 42,453
1997 Animasyon Animasyon 7.2 2,601
1994 Animasyon Animasyon 7.9 7,249
1989 Animasyon Animasyon 7.3 6,224
1989 Animasyon Animasyon 6.3 820
1988 Animasyon Animasyon 6.1 2,703
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019