Giriş Kayıt
Jung-min Hwang

Jung-min Hwang (53)


Oyuncu

Jung-min Hwang, 01 Eylül 1970 Masan, Güney Gyeongsang Province, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Kara Büyü (2016), Acı Tatlı Hayat (2005), Yeni Dünya (2013), The Battleship Island (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1970
Doğum Yeri: Masan, Güney Gyeongsang Province, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Jung-min Hwang
Burcu: Başak
Boyu: 1.8 m
9.4 (21 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 53 Aksiyon Oyuncu 8.0 594
2023 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 925
2023 53 Aksiyon Oyuncu 7.7 52
2022 Aksiyon Oyuncu 7.6 252
2021 51 Aksiyon Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2020 50 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,803
2018 48 Dram Oyuncu 7.3 6,057
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,400
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,279

Kara Büyü
2016 46 Korku Oyuncu 7.4 80,511
2016 46 Suç Oyuncu 6.7 3,371
2015 45 Dram Oyuncu 6.4 1,244

Karşı Karşıya
2015 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,675

Sözün Değeri
2014 44 Dram Oyuncu 7.8 6,011

Aşık Adam
2014 44 Suç Oyuncu 6.9 1,027
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,226

Yeni Dünya
2013 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,112
2012 Dram Oyuncu 7.1 34

Dansçı Kraliçe
2012 42 Komedi Oyuncu 6.4 569

Moby Dick
2011 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 488
2010 40 Suç Oyuncu 6.6 2,522
2010 40 Aksiyon Oyuncu 5.9 863
2009 39 Dram Oyuncu 5.4 237
2009 39 Oyuncu 5.0 474

Eros\'un Beş Duyusu
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Private Eye
2009 39 Suç Oyuncu 6.7 1,089
2009 Komedi Oyuncu 7.6 158

Bir Adam Süpermen Oldu
2008 38 Komedi Oyuncu 7.3 2,214
2007 37 Dram Oyuncu 6.6 270
2007 37 Dram Oyuncu 7.0 683

Kara Ev
2007 37 Korku Oyuncu 6.1 1,183

Kanlı Kravat
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 783

Acı Tatlı Hayat
2005 35 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,684
2005 35 Dram Oyuncu 6.8 310

You Are My Sunshine
2005 35 Dram Oyuncu 7.0 897
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 610
2004 34 Dram Oyuncu 6.8 598
2004 34 Komedi Oyuncu 5.6 81

İyi Bir Avukatın Karısı
2003 33 Dram Oyuncu 6.1 1,790
2002 32 Romantik Oyuncu 6.5 336
2002 32 Dram Oyuncu 6.4 344
2001 31 Dram Oyuncu 7.1 280

Nişancı
1999 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,527
1997 27 Komedi Oyuncu 6.8 50
1990 20 Aksiyon Oyuncu 6.4 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024