Giriş Kayıt
Karey Dornetto

Karey Dornetto


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Karey Dornetto, senarist, yapımcı, oyuncu.

Portlandia (2011), The New Normal (2012), Awkwafina Is Nora from Queens (2020), Addicted to Fresno (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.7 12,903
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
7.5 6,617
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 5,484
2015 Komedi Senarist 5.5 3,296
2014 Yapımcı 7.9 12,801
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.1 2,599
2013 Komedi Yapımcı 7.3 5,432
2013 Komedi Senarist 7.0 5,263
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 11,488
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
4.7 180
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 23,029
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 292,784
2008 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 6,895
2007 Komedi Senarist 7.7 1,402
2003 Komedi Senarist 8.7 323,699
1997 Animasyon Senarist 8.7 405,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024