Giriş Kayıt
Evelyn Gabai

Evelyn Gabai


Senarist, Görsel Efekt

Evelyn Gabai, senarist, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Evelyn A-R Gabai | Evelyn A.R. Gabai | Evelyn A.R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 Aksiyon Senarist 6.0 5,471
1997 Animasyon Görsel Efekt 6.9 6,566
1997 Animasyon Senarist 7.0 11,264
1989 Animasyon Senarist 7.3 6,224
1987 Animasyon Senarist 8.1 26,806
1986 Animasyon Senarist 7.1 1,146
1985 Aile Senarist 6.8 1,823
1984 Animasyon Senarist 6.6 2,219

Şirinler
1981 Animasyon Senarist 7.2 13,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019