Giriş Kayıt
Lene Maria Christensen

Lene Maria Christensen (50)


Oyuncu

Lene Maria Christensen, 10 Nisan 1972 Hillerød, Danimarka doğumlu oyuncu.

Son Derece Mutlu (2008), Nordvest (2013), Dræberne fra Nibe (2017), Marie Krøyer (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1972
Doğum Yeri: Hillerød, Danimarka
Burcu: Koç
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 50 Dram Oyuncu 7.8 295
2022 Dram Oyuncu 7.7 12
2019 47 Gerilim Oyuncu 6.0 938
2017 45 Biyografi Oyuncu 6.6 460
2017 45 Komedi Oyuncu 5.3 2,578
2015 43 Komedi Oyuncu 3.1 143
2015 43 Biyografi Oyuncu 6.8 4,530

Kartel
2014 42 Dram Oyuncu 6.2 910
2014 Dram Oyuncu 7.6 3,132
2013 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,159
2012 Suç Oyuncu 7.2 3,428
2012 40 Komedi Oyuncu 5.9 1,447
2012 40 Biyografi Oyuncu 6.3 1,390

Aile
2010 38 Dram Oyuncu 6.6 1,291

Son Derece Mutlu
2008 36 Dram Oyuncu 6.8 6,632
2007 35 Komedi Oyuncu 4.3 291

Ekrandışı
2006 34 Dram Oyuncu 6.4 699
2005 33 Animasyon Oyuncu 6.1 93
2005 33 Komedi Oyuncu 5.6 1,016

Kardeşler
2004 32 Dram Oyuncu 7.5 11,439
2003 Dram Oyuncu 6.2 129
2003 31 Komedi Oyuncu 5.9 939
2002 30 Dram Oyuncu 4.4 171

Belalı Ev
2001 29 Aile Oyuncu 5.3 690
2000 Dram Oyuncu 6.1 165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023