Giriş Kayıt
Robert Reich

Robert Reich (73)


Oyuncu

Robert Bernard Reich, 24 Haziran 1946 Scranton, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Inequality for All (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Bernard Reich
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1946
Doğum Yeri: Scranton, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.49 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 70 Suç 6.5 87,535
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,773
2014 68 Belgesel Oyuncu 8.4 57
2013 67 Belgesel Oyuncu 8.1 6,306

Tuzak: Özgürlük Hayalimize Ne Oldu?
2007 Belgesel Oyuncu 8.6 1,586
2007 61 Belgesel Oyuncu 5.7 361
2005 Komedi Oyuncu 8.4 37,063
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,584

Ben Devri
2002 Belgesel Oyuncu 8.9 4,305
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,619
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019