Giriş Kayıt
Seung-heon Song

Seung-heon Song (47)


Oyuncu

Seung-heon Song, 05 Ekim 1976 Seoul, Korea doğumlu oyuncu.

Büyük Takip (2002), Da hong zha (2018), In-gan-jung-dok (2014), Gaeul donghwa (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1976
Doğum Yeri: Seoul, Korea
Diğer Bir İsmi: Xiong Seun Heun | Song Sing Hin | Sung Sing Hin |
Burcu: Terazi
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 121
2020 Komedi Oyuncu 8.5 21
2019 Dram Oyuncu    
2018 42 Aksiyon Oyuncu 3.2 4,797
2018 Dram Oyuncu 7.8 425
2017 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 191
2017 Dram Oyuncu 7.7 540
2017 Suç Oyuncu 7.8 4,579
2015 39 Dram Oyuncu 5.2 544
2015 39 Komedi Oyuncu 7.1 1,205
2014 38 Dram Oyuncu 6.2 2,436
2013 Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu 6.4 284

Prensesim
2011 Dram Oyuncu 7.0 921
2010 34 Dram Oyuncu 5.5 356
2010 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,176
2010 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.3 207

Kader
2008 32 Dram Oyuncu 4.9 306

He Was Cool
2004 28 Komedi Oyuncu 6.1 1,385

Buz Yağmuru
2004 28 Macera Oyuncu 5.5 191
2003 Romantik Oyuncu 6.9 240

Büyük Takip
2002 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,050
2002 26 Oyuncu 5.8 214
2000 Dram Oyuncu 7.9 1,434
2000 Oyuncu    
1999 23 Fantastik Oyuncu 6.1 184
1999 23 Oyuncu 7.0 173
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film