Giriş Kayıt
Erto Pantoja

Erto Pantoja (64)


Oyuncu

Erto Pantoja, 01 Ocak 1960 Tomé, Concepción, Biobío, Şili doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Tomé, Concepción, Biobío, Şili
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 60 Dram Oyuncu    
2019 Suç Oyuncu 6.0 1,369

Muhteşem Kadın
2017 57 Dram Oyuncu 7.2 27,131
2016 Dram Oyuncu 7.9 270
2016 Komedi Oyuncu 5.6 31
2016 56 Dram Oyuncu 6.8 23
2015 55 Dram Oyuncu 7.2 11,914
2014 54 Fantastik Oyuncu 5.7 97
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 8.6 12
2011 Dram Oyuncu 8.5 173
2011 Dram Oyuncu 5.8 9
2010 Tarihi Oyuncu 8.9 11
2010 Komedi Oyuncu 7.9 59
2008 Dram Oyuncu 8.8 714
2008 Oyuncu 6.5 15
2007 Dram Oyuncu 6.9 93

En İyi Düşmanım
2005 45 Dram Oyuncu 7.2 1,100
2005 Komedi Oyuncu 7.4 37

Motosiklet Günlüğü
2004 44 Macera Oyuncu 7.7 104,451
2004 Suç Oyuncu 7.5 54
2003 Komedi Oyuncu 6.7 35
2003 Komedi Oyuncu 5.8 30
2002 Dram Oyuncu 8.0 77
2001 41 Dram Oyuncu 8.0 141
2000 Komedi Oyuncu 8.0 181
1999 Dram Oyuncu 8.3 125
1999 Komedi Oyuncu 7.8 70
1998 Oyuncu 7.9 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024