Giriş Kayıt
Gong Hyo Jin

Gong Hyo Jin (44)


Oyuncu

Gong Hyo Jin, 04 Nisan 1980 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Master's Sun (2013), It's Okay, That's Love (2014), Kilitli Kapı (2018), Jiltooui Hwashin (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1980
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
9.7 (10 Oy)
  • Currently 194/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 39 Komedi Oyuncu 6.6 64
2019 Komedi Oyuncu 7.9 48
2019 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,143

Kilitli Kapı
2018 38 Gerilim Oyuncu 6.4 3,462
2017 37 Dram Oyuncu 6.6 1,018
2016 36 Dram Oyuncu 6.5 1,236
2016 Komedi Oyuncu 7.8 1,853
2015 Komedi Oyuncu 7.3 1,726
2014 Dram Oyuncu 8.3 4,598
2013 Komedi Oyuncu 8.1 5,534
2013 33 Oyuncu    

Bumerang Ailesi
2013 33 Komedi Oyuncu 6.5 340
2012 32 Oyuncu    
2012 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 47
2012 32 Macera Oyuncu 6.2 92
2012 32 Dram Oyuncu 5.9 61

Love Fiction
2012 32 Komedi Oyuncu 6.0 460

Flower Boy Ramen Shop
2011 Komedi Oyuncu 6.9 829
2011 Komedi Oyuncu 7.8 1,174
2010 30 Dram Oyuncu 6.3 76
2010 Komedi Oyuncu 7.5 1,165
2008 28 Komedi Oyuncu 6.2 648

Kız Kardeşler Yolda
2008 28 Dram Oyuncu 6.5 114
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 469
2007 27 Suç Oyuncu 6.1 500
2007 Oyuncu    
2006 26 Dram Oyuncu 7.0 376
2005 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 617
2005 Dram Oyuncu 6.9 281
2005 Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu 7.5 166
2003 Oyuncu    
2002 22 Komedi Oyuncu 5.3 174
2002 22 Komedi Oyuncu 6.5 481
2002 22 Oyuncu 4.2 77

Sürpriz Parti
2002 22 Komedi Oyuncu 5.9 182

Öldürücü Darbeler
2001 21 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,592
2001 Oyuncu    

Silahlar ve Müzakereleri
2001 21 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,905
2001 21 Dram Oyuncu 6.8 300

Fısıltılı Koridorlar 2
1999 19 Korku Oyuncu 6.3 3,621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film