Giriş Kayıt
Hugo Giroux

Hugo Giroux


Oyuncu

Hugo Giroux, oyuncu.

(2007) Karanlığın Gölgesinde (2007), (2005) Horloge biologique (2005), (2014) 1987 (2014), (2010) Curling (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.8 278
2015 Komedi Oyuncu 6.9 78
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 1,063

Dumont Davası
2012 Dram Oyuncu 7.2 436
2011 Gerilim Oyuncu 6.5 345
2011 Dram Oyuncu 6.2 131
2010 Dram Oyuncu 6.4 735
2010 Suç Oyuncu 7.6 79

Annemiz Kuaförde
2008 Dram Oyuncu 7.1 847

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Oyuncu 6.9 2,745
2005 Komedi Oyuncu 7.0 1,124
2004 Komedi Oyuncu 4.7 479

Son Tünel
2004 Suç Oyuncu 6.4 680
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019