Giriş Kayıt
Bruce Robb

Bruce Robb


Sesler, Senarist

Bruce Robb, sesler, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Animasyon Senarist 5.4 1,707
1999 Komedi Çeşitli 6.9 1,646
1991 Animasyon Senarist 8.3 15,623
1989 Animasyon Sesler 7.3 6,224
1989 Animasyon Sesler 6.3 820
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019