Giriş Kayıt
Alex Khaskin

Alex Khaskin


Müzisyen, Müzisyen

Alex Khaskin, müzisyen, müzisyen.

Hell House LLC (2015), Dou fo sin (2007), Bad Blood (2017), Gangland Undercover (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Reality-TV Müzik 6.5 41
2019 Belgesel Müzik 7.1 126
2019 Belgesel Müzik 7.0 308
2017 Suç Müzik 7.5 10,461
2017 Belgesel Müzik 8.2 72
2015 Belgesel Müzik 7.5 218

Ed Stafford: Bilinmeyene Yolculuk
2015 Müzik 8.0 285
2015 Korku Müzik 5.8 12,510
2015 Belgesel Müzik 8.1 635
2015 Komedi Müzik 5.5 1,527
2015 Belgesel Müzik 8.0 192

Bear Grylls: Görevimiz Hayatta Kalmak
2015 Macera Müzik 6.8 365
2015 Biyografi Müzik 8.1 3,907
2015 Belgesel Müzik 6.8 1,783
2015 Korku Müzik 6.4 25,349
2014 Belgesel Müzik 6.0 11
2014 Belgesel Müzik 8.1 1,309
2014 Belgesel Müzik 7.2 581
2014 Suç Müzik 7.7 83
2014 Komedi Müzik 5.5 263
2014 Komedi Müzik 7.1 19,090
2014 Aksiyon Müzik 5.3 10,477
2014 Aksiyon Müzik 3.0 1,845
2014 Belgesel Müzik 7.5 2,587

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Müzik 5.4 9,168
2014 Biyografi Müzik 4.6 3,132

Hayaletli Ev
2013 Korku Müzik 5.9 18,769
2013 Korku Müzik 7.2 2,423
2013 Belgesel Müzik 7.7 94

Soguk Gece
2013 Suç Müzik 5.7 9,864
2013 Belgesel Müzik 7.9 623
2013 Kısa Metraj Müzik 5.5 16
2013 Korku Müzik 7.3 832
2013 Reality-TV Müzik 7.3 433
2012 Suç Müzik 3.0 1,486
2012 Suç Müzik 6.4 178
2012 Reality-TV Müzik 7.1 9,189
2012 Belgesel Müzik 5.0 1,160
2012 Dram Müzik 6.4 2,037
2012 Game-Show Müzik 7.0 205
2012 Gizem Müzik 8.0 45
2012 Belgesel Müzik 8.1 54
2012 Belgesel Müzik 6.7 319
2011 Belgesel Müzik    
2011 Komedi Müzik 5.5 608
2011 Komedi Müzik 7.8 2,628
2011 Korku Müzik 6.7 3,201

Kıyameti Bekleyenler
2011 Reality-TV Müzik 6.0 1,060
2011 Komedi Müzik 5.8 740
2011 Belgesel Müzik 4.6 21
2011 Belgesel Müzik 8.8 3,679
2010 Belgesel Müzik 7.8 1,457
2010 Gizem Müzik 5.4 45

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Müzik
Müzik
7.1 12,630
2009 Dram Müzik 4.6 407
2009 Reality-TV Müzik 7.2 17,988
2008 Müzik 8.6 183
2008 Belgesel Müzik 7.9 1,990
2008 Reality-TV Müzik 6.5 2,617
2007 Belgesel Müzik 5.5 2,631
2007 Aksiyon Müzik 6.7 13,842
2006 Müzik 7.7 2,578
2006 Animasyon Müzik 5.9 187
2006 Müzik Müzik 5.8 10,671

Bondi Plajı: Sahil Güvenlik
2006 Dram Müzik 7.6 1,254

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Müzik 5.8 11,608
2003 Komedi Müzik 6.6 1,320
2003 Animasyon Müzik 6.1 350
2003 Komedi Müzik 3.2 1,645

Katil Fareler
2003 Korku Müzik 3.4 1,210
2002 Dram Müzik 4.1 430
2002 Belgesel Müzik 7.9 685

Katil
2001 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 15,787
2001 Aksiyon Müzik 6.8 6,787
2000 Aksiyon Müzik
Müzik
4.5 726
1999 Macera Müzik 7.4 686
1997 Dram Müzik 6.6 294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film