Giriş Kayıt
Mohsen Shah-Ebrahimi

Mohsen Shah-Ebrahimi


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Mohsen Shah-Ebrahimi, Khorramshahr, İran doğumlu kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Doğum Yeri: Khorramshahr, İran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 3,064
2008 Dram Oyuncu 6.5 1,243
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 867
2005 Yapım Tasarımcısı 6.1 168
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,077
2003 Kostüm Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.8 788
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 539
1999 Tarihi Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
7.5 56
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019