Giriş Kayıt
Sandra Staggs

Sandra Staggs


Oyuncu

Sandra Rae Kildron, oyuncu.

Born & Raised (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sandra Rae Kildron
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Oyuncu 4.2 11,658
2014 Aile Oyuncu 5.3 256
2013 Belgesel Oyuncu 5.5 302
2012 Dram Oyuncu 4.9 237
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 275
2012 Macera Oyuncu 4.2 129

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Oyuncu 6.9 106,352
2010 Komedi Oyuncu 4.7 281
2008 Aksiyon Oyuncu 3.3 116

Gürültü
2007 Komedi Çeşitli 6.2 4,101

Tutku Çemberi
2005 Dram Çeşitli 6.1 4,631

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Oyuncu 6.8 3,644

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 103,145

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Çeşitli 6.4 3,778

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 39,833

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 10,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019