Giriş Kayıt
Elizabeth Bowen

Elizabeth Bowen


Oyuncu

Elizabeth Bowen, oyuncu.

Just the Way You Are (2015), (2016) Brain on Fire (2016), (2017) Killing Gunther (2017), (2016) No Tomorrow (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 Komedi Oyuncu 7.3 1,176
2019 Dram Oyuncu 6.0 166
2019 Komedi Oyuncu 4.6 121
2018 Komedi Oyuncu 4.8 1,690
2018 Komedi Oyuncu 6.0 27,125
2018 Macera Oyuncu 7.2 7,589
2017 Oyuncu 6.5 264
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 9,099
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 567
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 13,271
2016 Dram Oyuncu 7.2 4,415
2015 Macera Oyuncu 5.1 341
2015 Aile Oyuncu 6.1 610
2015 Komedi Oyuncu 5.9 807
2014 Dram Oyuncu 7.4 2,200
2014 Suç Oyuncu 9.0 279,330

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Oyuncu 5.7 8,728

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Oyuncu 4.3 1,004
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019