Giriş Kayıt
Takashi Itô

Takashi Itô


Oyuncu

Takashi Itô, oyuncu.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu    

Beni Koruyacak Kimse Yok
2008 Dram Oyuncu 6.9 297

Closed Diary
2007 Dram Oyuncu 6.8 337
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,247
2006 Dram Oyuncu 6.5 110
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019