Giriş Kayıt
Chris Sivertson

Chris Sivertson


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Chris Sivertson, senarist, yönetmen, yapımcı.

Marauders (2016), All Cheerleaders Die (2013), Teenage Cocktail (2016), Kayıp Gençlik (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Gerilim Senarist 5.3 23
2023 Suç Senarist 5.3 91
2022 Korku Yönetmen 4.7 4,810
2022 Aksiyon Senarist 5.2 82
2022 Korku Senarist 4.4 820
2022 Gerilim Senarist 5.9 78
2019 Aksiyon Yapımcı 5.3 9,215
2019 Gerilim Senarist 5.1 1,077
2019 Gerilim Senarist 5.7 274
2019 Gizem Senarist 4.5 1,476

Kaçış Planı 2: Hades
2018 Aksiyon Yapımcı 3.9 35,403
2017 Gerilim Yönetmen
Senarist
5.4 2,731
2016 Aksiyon Senarist 5.5 23,861
2016 Dram Yapımcı
Senarist
5.8 5,500
2015 Dram Yönetmen
Senarist
5.2 536
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
5.1 9,563
2011 Dram Senarist
Yönetmen
3.9 371
2011 Korku Yapımcı 3.3 175
2008 Korku Kameraman
Yapımcı
Senarist
3.0 1,348
2008 Dram 5.1 625

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Yönetmen 3.6 30,914
2006 Dram Oyuncu 5.4 1,450

Kayıp Gençlik
2006 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.8 2,897

Asi Gençlik
2005 Suç 7.1 110,166
2002 Dram 4.7 195

Lanetli Mayıs
2002 Dram Editör
Çeşitli
6.6 40,620
2001 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.9 193
- Dram Senarist
Kameraman
4.7 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film