Giriş Kayıt
András Réthelyi

András Réthelyi (48)


Oyuncu

András Réthelyi, 27 Ocak 1976 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu.

Moszkva tér (2001), Szép napok (2002), (2016) Strangled (2016), (2013) Büyük Defter (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1976
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jüpiter'in Uydusu
2017 41 Dram Oyuncu 6.1 3,515
2016 40 Suç Oyuncu 7.0 6,495
2016 40 Suç Oyuncu 6.4 2,588

Saul'un Oğlu
2015 39 Dram Oyuncu 7.4 51,880

Beyaz Tanrı
2014 38 Dram Oyuncu 6.8 17,052
2013 37 Komedi Oyuncu 7.4 2,880

Büyük Defter
2013 37 Dram Oyuncu 7.0 3,244

Sadece Rüzgar
2012 36 Dram Oyuncu 6.5 1,376
2009 33 Komedi Oyuncu 6.5 167
2009 33 Komedi Oyuncu 6.4 448
2005 Komedi Oyuncu 6.1 297
2003 27 Komedi Oyuncu 6.8 421
2002 26 Dram Oyuncu 5.3 684
2001 25 Komedi Oyuncu 7.8 3,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024