Giriş Kayıt
Mi-hee Kim

Mi-hee Kim


Yapımcı, Oyuncu

Mi-hee Kim, yapımcı, oyuncu.

Maskeli Balo (2006), Benzin İstasyonuna Saldır! (1999), Arahan (2004), Savaş Çiçekleri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saklambaç
2013 Gerilim Yapımcı 6.3 2,380

Tempocu
2011 Dram Yapımcı 6.6 144
2009 Oyuncu 7.0 285

Öldür Beni
2009 Aksiyon Yapımcı 6.3 739

Adsız Kılıç
2009 Aksiyon Yapımcı 6.2 1,205

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 Aksiyon Yapımcı 5.8 229
2008 Dram Yapımcı 8.9 41
2008 Suç Yapımcı 6.2 382
2008 Komedi Yapımcı 6.1 115
2007 Komedi Yapımcı 5.6 233
2007 Komedi Yapımcı 5.6 105
2007 Komedi Yapımcı 6.6 187

Küçük Kasaba Rakipleri
2007 Komedi Yapımcı 5.8 158
2006 Komedi Yapımcı 6.5 125

Mr. Robin Kkosigi
2006 Romantik Yapımcı 6.5 2,095

Sevme Beni
2006 Romantik Yapımcı 6.6 578

Zalim Kış
2006 Suç Yapımcı 7.0 801

Savaş Çiçekleri
2006 Komedi Yapımcı 7.1 2,843

Moodori
2006 Komedi Yapımcı 5.5 131
2006 Aksiyon Yapımcı 5.5 278
2006 Komedi Yapımcı 6.6 422

Şekerpare
2006 Dram Yapımcı 6.5 245

Maskeli Balo
2006 Aksiyon Yapımcı 7.3 9,271
2006 Dram Yapımcı 6.7 259
2006 Dram Yapımcı 6.6 181
2006 Komedi Yapımcı 6.3 729

Cennete Giden Çocuk
2005 Romantik Yapımcı 6.4 200
2005 Gizem Yapımcı 6.6 1,280
2004 Dram Yapımcı 6.2 215
2004 Komedi Yapımcı 6.6 335

Arahan
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 4,016
2003 Komedi Yapımcı 6.4 370
2002 Dram Yapımcı 5.7 439
2002 Komedi Yapımcı 5.4 160
2002 Dram Yapımcı 6.1 701
2001 Komedi Yapımcı 6.5 524
2001 Dram Yapımcı 6.8 301

Benzin İstasyonuna Saldır!
1999 Komedi Yapımcı 6.9 4,559
1998 Aksiyon Yapımcı 4.4 83
1997 Dram Yapımcı 6.7 68
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film