Giriş Kayıt
Samaire Armstrong

Samaire Armstrong


Oyuncu

Samaire Armstrong, oyuncu.

Şansa Bak (2006), Kız Erkek Meselesi (2006), Ölüm Oyunu (2006), Dark Wolf (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Sasa
9.4 (8 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.3 2,810
2021 Oyuncu 6.1 52
2020 Aksiyon Oyuncu 5.2 496
2020 Komedi Oyuncu 5.4 459
2019 Gerilim Oyuncu 4.6 381
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 417
2016 Dram Oyuncu 4.7 202
2015 Gizem Oyuncu 3.1 235
2014 Dram Oyuncu 5.3 254

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.3 15,604
2012 Aksiyon Oyuncu 4.8 781
2012 Dram Oyuncu 4.6 968
2011 Gerilim Oyuncu 3.4 337
2010 Gizem Oyuncu 4.4 255
2008 Suç Oyuncu 8.2 202,134

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 325,720

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Oyuncu 4.9 12,609
2007 Suç Oyuncu 5.6 435
2007 Dram Oyuncu 7.2 12,240

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi Oyuncu 6.2 42,936

Şansa Bak
2006 Komedi Oyuncu 5.4 61,854

Ölüm Oyunu
2006 Korku Oyuncu 5.0 34,155
2004 Komedi Oyuncu 8.4 177,436

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.6 96,617
2003 Korku Oyuncu 2.8 1,733
2001 Komedi Oyuncu 5.8 116,687
1999 Komedi Oyuncu 8.8 153,965
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film