Giriş Kayıt
Marc Senter

Marc Senter


Oyuncu, Yapımcı

Marc Senter, oyuncu, yapımcı.

Red White & Blue (2010), Kayıp Gençlik (2006), Old Man (2022), The Devil's Carnival: Alleluia! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yapımcı    
2023 Korku Oyuncu 7.3 58
2022 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.8 2,573
2021 Korku Oyuncu 4.6 344
2016 Müzikal Oyuncu 6.5 969
2015 Korku Oyuncu 5.1 1,597
2015 Korku Oyuncu 5.5 14,346

Şeytanın Gözleri
2014 Dram Oyuncu 6.0 22,401
2014 Korku Oyuncu 4.0 427
2012 Gerilim Oyuncu 6.7 38
2012 Korku Oyuncu 6.0 4,653
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.9 371

Ruhlar Oteli
2011 Korku 5.5 37,322
2010 Dram Oyuncu 6.3 6,152

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Oyuncu 4.3 15,180

Doğum Sancıları
2009 Komedi Oyuncu 4.8 12,093

Şeytan Evi
2009 Korku 6.3 51,461
2008 Korku Oyuncu 3.0 1,348

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Oyuncu 3.6 30,914

Kayıp Gençlik
2006 Suç Oyuncu 5.8 2,897
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,583

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film