Giriş Kayıt
Sally Hawkins

Sally Hawkins


Oyuncu, Yapımcı

Sally Hawkins, oyuncu, yapımcı.

Suyun Sesi (2017), Bir Dilim Suç (2004), Daima Mutlu (2008), A Brilliant Young Mind (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (26 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Oyuncu 7.0 137,891
2022 Dram Oyuncu 6.6 3,853
2022 Komedi Oyuncu 2.9 120
2021 Komedi Oyuncu 7.1 2,972
2021 Biyografi Oyuncu 7.3 8,712
2021 Macera Oyuncu 6.8 832
2019 Komedi Oyuncu 6.3 2,328
2019 Animasyon Oyuncu 7.3 1,609
2019 Dram Yapımcı 4.6 4,392

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Oyuncu 6.0 206,622
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,671

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.3 447,448

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 93,827
2016 Biyografi Oyuncu 7.6 21,522

Değnek Adam
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 3,638

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.3 133,455
2014 Dram Oyuncu 7.1 30,307
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 440,461
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 940

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 53,010

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 3,060

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 212,473
2013 Komedi Oyuncu 5.6 6,941

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,727

Cadının Süpürgesi
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 4,704
2011 Dram Oyuncu 7.3 92,987
2011 Komedi Oyuncu 6.0 2,147
2010 Komedi Oyuncu 5.4 1,691

Kadının Fendi
2010 Biyografi Oyuncu 7.1 16,062

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.1 153,161

Denizaltı
2010 Komedi Oyuncu 7.3 96,494

Aşk Dersi
2009 Dram Oyuncu 7.3 138,127
2009 Komedi Oyuncu 5.5 1,044

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 14,195

Daima Mutlu
2008 Komedi Oyuncu 7.0 41,050

Waz
2007 Suç Oyuncu 5.7 9,333

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6.6 53,841

İkinci Şans
2007 Dram Oyuncu 7.4 16,493

Duvak
2006 Dram Oyuncu 7.4 95,902
2005 Suç Oyuncu 7.8 9,609

Hemşire
2004 Suç Oyuncu 7.6 26,846

Bir Dilim Suç
2004 Suç Oyuncu 7.3 195,428
2003 Komedi Oyuncu 6.8 567
2003 Biyografi Oyuncu 6.9 1,154
2003 Komedi Oyuncu 7.7 26,103
2002 Dram Oyuncu 7.7 8,591

Ya Hep Ya Hiç
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,451
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 855,937
1994 News Oyuncu 3.2 957
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024