Giriş Kayıt
Rakeysh Omprakash Mehra

Rakeysh Omprakash Mehra (60)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Rakeysh Omprakash Mehra, 07 Temmuz 1963 New Delhi, Hindistan doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

Sarıya Boya (2006), Bhaag Milkha Bhaag (2013), Delhi-6 (2009), Aks (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rakeysh Omprakash Mehra
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1963
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Rakesh Om Prakash Mehra | Rakesh Omprakash Mehra |
Takma İsmi: ROM, Mehra
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 57 Spor Yönetmen
Yapımcı
   
2018 55 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 697
2018 55 Komedi Yapımcı 4.5 2,335
2016 53 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.6 1,913
2015 52 Komedi Oyuncu
6.7 7,894
2013 50 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.2 72,407

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 48 Belgesel Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.9 131
2011 48 Komedi Yapımcı 4.3 365
2009 46 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 8,431

Sarıya Boya
2006 43 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 122,488
2001 38 Gerilim Senarist
Yönetmen
5.8 1,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film