Giriş Kayıt
David Hogan

David Hogan


Sanat Bölümü, Yönetmen

David Hogan, sanat bölümü, yönetmen.

Gökdelen (2018), Kaçış Yok (2015), The Meddler (2015), Enter the Matrix (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: W.D. Hogan | William David Hogan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökdelen
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 133,873
2018 Romantik Yönetmen 6.2 1,030
2018 Aile Yönetmen 6.2 868

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 253,647
2017 Aile Yönetmen 5.8 987
2016 Aile Yönetmen 6.6 1,116

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 212,907
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.3 14,009
2015 Aile Yönetmen 6.4 647

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 93,083
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 3.3 1,848
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 177,862

Kurtuluş Günü Felaketi
2013 Aksiyon Yönetmen 3.5 1,395

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Sanat Bölümü 6.7 118,720

Fabrika
2012 Suç Sanat Bölümü 5.8 11,792
2011 Aksiyon Yönetmen 3.9 2,553
2011 Bilim-Kurgu Yönetmen 3.6 1,729

Şeytan
2010 Dram Sanat Bölümü 6.3 156,843

İntikam Peşinde
2010 Suç Sanat Bölümü 6.6 98,959
2010 Suç Yönetmen 7.5 982

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 40,806

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 252,052

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 5,470
2009 Aksiyon Yönetmen 7.5 3,543
2005 Dram Yönetmen 4.5 527
2005 Korku Sanat Bölümü 4.3 1,232
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.5 24,538
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 4,103
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 2,059

Vampirin Gölgesi
2000 Dram Sanat Bölümü 6.9 44,152
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 3,244

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sanat Bölümü 4.8 17,880

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.3 286,799
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 213,229
1996 Komedi Sanat Bölümü 3.1 25,641

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 124,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024