Giriş Kayıt
Ramin Djawadi

Ramin Djawadi (48)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ramin Djawadi, 19 Temmuz 1974 Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Taht Oyunları (2011), Demir Adam (2008), Büyük Kaçış (2005), Batı Dünyası (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.87 m
9.4 (18 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik 8.5 257,649
2022 48 Aksiyon Müzik 6.3 215,945

Torontolu Adam
2022 48 Aksiyon Müzik 5.7 12,669

Metalciyiz Biz
2022 48 Komedi Müzik 6.8 7,120
2021 47 Aksiyon Müzik 6.3 346,069

Zihin Gezgini
2021 47 Gizem Müzik 5.9 57,481
2020 46 Belgesel Müzik 7.2 96
2020 46 Belgesel Müzik 7.0 1,335
2020 Aksiyon Müzik 6.3 6,356
2019 45 Animasyon Müzik 4.8 7,173

Uzun Kabus
2018 44 Korku Müzik 3.2 35,266
2018 Aksiyon Müzik 8.0 141,605

Zamanda Kıvrılma
2018 44 Macera Müzik 4.2 45,711

Aramızdaki Sözler
2017 43 Aksiyon Müzik 6.4 76,874

Kocaayak ve Oğlu
2017 43 Animasyon Müzik 6.1 7,446

Çin Seddi
2016 42 Aksiyon Müzik 5.9 138,452

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik
Oyuncu
8.5 509,329
2016 42 Animasyon Müzik
Müzik
5.3 6,371

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Müzik 6.7 266,987

Dracula: Başlangıç
2014 40 Aksiyon Müzik 6.2 198,601
2014 Dram Müzik 7.3 82,412

Safari Macerası
2013 39 Belgesel Müzik 6.2 405

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 39 Animasyon Müzik 6.2 6,975

Pasifik Savaşı
2013 39 Aksiyon Müzik 6.9 506,940

Sammy'nin Maceraları 2
2012 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.6 2,338

Kızıl Şafak
2012 38 Aksiyon Müzik 5.3 78,220
2012 38 Korku 3.1 1,288

Düşmanı Korurken
2012 38 Aksiyon Müzik 6.7 225,619

Korku Gecesi
2011 37 Komedi Müzik 6.4 108,690

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Müzik 8.5 178,648

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Müzik 9.2 2,117,877
2011 Suç Müzik 7.2 15,839

Sammy'nin Maceraları
2010 36 Animasyon Müzik 6.0 7,653
2010 Aksiyon Müzik 7.2 2,588
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.1 1,066

Titanların Savaşı
2010 36 Aksiyon Müzik 5.8 285,063

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 35 Komedi Oyuncu 6.5 94,222

Şeref Madalyası
2009 35 Dram Müzik 7.7 864

Son Kaçış
2009 Aksiyon Müzik 7.8 26,198

Doğmamış
2009 35 Dram Müzik
Müzik
4.7 52,128
2009 Dram Müzik 7.6 61,182

Beni Aya Uçur
2008 34 Animasyon Müzik 4.5 4,627

Çılgın Dostlar 2
2008 34 Animasyon Müzik 5.5 24,747

Şantaj
2008 34 Suç Müzik 6.0 39,948

Demir Adam
2008 34 Aksiyon Müzik 7.9 1,065,615
2007 33 Animasyon Müzik 5.8 448
2007 33 Suç Müzik 7.3 152,037
2006 Animasyon Müzik 5.4 605

Çılgın Dostlar
2006 32 Animasyon Müzik 6.1 98,693
2006 Aksiyon Müzik 6.4 553
2006 Aksiyon Müzik 6.3 5,735

Aşka Sor
2006 32 Dram Müzik 5.7 9,827
2005 Aksiyon Müzik 7.2 5,720

Maske 2
2005 31 Macera Müzik 2.2 57,008

Ada
2005 31 Aksiyon Müzik 6.8 318,772

Görünmez Çocuklar
2005 31 Dram Müzik 7.4 4,153

Koruyucu
2005 31 Aksiyon Müzik 7.0 37,808

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.3 541,243

Batman Başlıyor
2005 31 Aksiyon Müzik 8.2 1,479,681
2005 Aile Müzik 5.6 564
2004 30 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 180,465
2004 Aksiyon Müzik 6.7 804
2004 30 Aksiyon Müzik 4.3 14,049

Aşkta Herşey Mümkün
2003 29 Komedi Müzik 6.7 123,672

Kuraldışı
2003 29 Suç Müzik 6.4 63,862
2003 29 Dram Müzik 4.1 502

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 29 Aksiyon Müzik 8.1 1,134,633
2003 29 Dram Müzik 7.1 698
2003 29 Komedi Müzik 3.5 262

Çaylak
2003 29 Aksiyon Müzik 6.6 138,026
2003 29 Aksiyon Müzik 6.4 27,381

İsyan
2002 28 Aksiyon Müzik 7.3 334,771

Tehlikeli Saatler
2002 28 Dram Müzik 6.7 64,499

Zaman Makinası
2002 28 Bilim-Kurgu Müzik 6.0 126,016

Tekno Aşk
2002 28 Komedi Müzik 5.3 1,661

Yenilmez
2001 27 Dram Çeşitli 6.4 4,396

Kurşun
2001 27 Aksiyon Müzik 5.6 35,900
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023