Giriş Kayıt
Marco Ponti

Marco Ponti (56)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Marco Ponti, 25 Temmuz 1967 Avigliana, Turin, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Santa Maradona (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Avigliana, Turin, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Yönetmen 5.5 407
2016 49 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 373
2015 48 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 837
2013 46 Komedi Senarist
Yönetmen
5.2 660
2011 44 Dram Oyuncu 6.1 460
2007 40 Komedi Senarist 5.5 268
2005 38 Komedi Senarist 6.1 613
2001 34 Komedi Senarist 6.1 247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film