Giriş Kayıt
Ahmed el-Sakka

Ahmed el-Sakka (49)


Oyuncu

Ahmed Salah El-Din El-Sakka, 01 Mart 1973 Cairo, Mısır doğumlu oyuncu.

Ada (2007), Tito (2004), El-Maslaha (2012), Ibn el-Qunsul (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ahmed Salah El-Din El-Sakka
Doğum Tarihi: 01 Mart 1973
Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Diğer Bir İsmi: Ahmad Elsaka
Takma İsmi: TiTo
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Aksiyon Oyuncu 5.2 104
2019 46 Aksiyon Oyuncu 5.0 460
2018 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,057
2012 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,483
2011 38 Komedi Oyuncu 6.6 2,111

Ada
2007 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,643
2004 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,336
2001 28 Biyografi Oyuncu 7.5 1,649
1998 25 Komedi Oyuncu 7.0 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023