Giriş Kayıt
Kristen Renton

Kristen Renton


Oyuncu

Kristen Renton, oyuncu.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 5.2 392
2020 Komedi Oyuncu 3.0 357
2020 Suç Oyuncu 5.8 347
2019 Aksiyon Oyuncu 3.0 186
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.6 260
2019 Gerilim Oyuncu 3.2 203
2017 Belgesel Oyuncu 6.7 138
2016 Aile Oyuncu 6.0 731
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 17
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 187
2015 Dram Oyuncu 5.5 244
2012 Dram Oyuncu 5.8 368
2012 Komedi Oyuncu 6.6 31,923

Hortlak
2008 Fantastik Oyuncu 2.9 629

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 325,325
2008 Biyografi Oyuncu 7.1 1,112
2006 Dram Oyuncu 5.5 211

Karmaşa
2005 Komedi Oyuncu 3.0 8,643

Eve Dönüş
2005 Aile Oyuncu 6.7 630
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film