Giriş Kayıt
Marta Etura

Marta Etura (44)


Oyuncu

Marta Etura Palenzuela, 28 Ekim 1978 Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya doğumlu oyuncu.

Ölüm Uykusu (2011), El guardián invisible (2017), Eva (2011), Koyu Laci Siyaha Yakın (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marta Etura Palenzuela
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1978
Doğum Yeri: Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
9.2 (18 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 42 Suç Oyuncu 6.2 6,816
2019 41 Suç Oyuncu 6.3 9,327
2017 Oyuncu 4.5 159
2017 39 Gerilim Oyuncu 6.4 16,425
2016 38 Komedi Oyuncu 6.2 43
2016 38 Biyografi Oyuncu 6.8 8,285
2016 Oyuncu 7.2 138
2014 36 Oyuncu 5.6 837
2013 35 Dram Oyuncu 5.7 422

Son Günler
2013 35 Macera Oyuncu 6.1 8,610

Kıyamet Günü
2012 34 Dram Oyuncu 7.5 227,009

Ölüm Uykusu
2011 33 Dram Oyuncu 7.2 43,735
2011 33 Dram Oyuncu 6.6 10,198
2010 32 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 40

Hücre 211
2009 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 68,488
2009 31 Gerilim Oyuncu 4.8 232
2009 31 Komedi Oyuncu 4.7 222
2008 30 Dram Oyuncu 6.2 162

13 Gül
2007 29 Dram Oyuncu 6.7 2,028

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 28 Dram Oyuncu 7.2 8,226
2006 Oyuncu 8.8 1,105
2004 26 Dram Oyuncu 6.5 297

Sonraki Hayatın
2004 26 Dram Oyuncu 6.5 780
2004 26 Dram Oyuncu 5.6 366
2003 Oyuncu 6.1 17
2002 24 Gerilim Oyuncu 5.1 463
2002 24 Dram Oyuncu 7.0 1,073
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 501
2000 Oyuncu 6.7 66
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023