Giriş Kayıt
Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Müzisyen, Müzisyen

Ilan Eshkeri, müzisyen, müzisyen.

Göster Gününü (2010), Yıldız Tozu (2007), Bir Dilim Suç (2004), Unutma Beni (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kusursuz Gezegen
2021 Belgesel Müzik 9.2 642
2020 Dram Müzik 5.3 220
2018 Dram Müzik 6.0 1,489

Beyaz Karga
2018 Biyografi Müzik 6.6 6,559
2018 Gerilim Müzik 7.8 6,053
2018 Komedi Müzik 6.4 1,571
2017 Belgesel Müzik 7.5 135
2017 Gerilim Müzik 6.6 8,305

İstisna
2016 Dram Müzik 6.8 14,191

Otoban
2016 Aksiyon Müzik 5.6 16,620
2016 Belgesel Müzik 7.8 3,062
2016 Dram Müzik 5.8 4,220
2016 Aile Müzik 6.1 3,301
2016 Suç Müzik 7.3 4,874
2015 Belgesel Müzik 8.6 1,432

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.6 34,392

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Müzik 7.3 41,517
2015 Komedi Müzik 5.4 5,439

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 38,708

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 137,409
2014 Komedi Müzik 6.3 4,249
2014 Biyografi Müzik 7.2 5,071
2014 Belgesel Müzik
Müzik
8.2 851

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Müzik 6.0 6,219

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.1 10,108
2013 Aksiyon Müzik 6.2 162,619

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 37,879
2013 Gerilim Müzik 6.9 32,168

Austen Diyari
2013 Komedi Müzik 6.3 21,652
2012 Animasyon Müzik 7.2 3,191
2012 Dram Müzik 5.5 690
2012 Dram Müzik 6.3 4,011
2012 Belgesel Müzik 7.2 157
2011 Belgesel Müzik 6.8 3,120

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 133,469

Dinozorların Krallığı
2011 Belgesel Müzik 8.1 1,591
2011 Korku Müzik 3.9 613
2011 Aksiyon Müzik 6.1 88,157

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik
Müzik
6.1 32,588

İnziva
2011 Gerilim Müzik 5.8 12,239
2011 Dram Müzik 8.0 734

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.3 83,839

Psikoz
2010 Suç Müzik 3.6 2,044
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 32,164
2010 Dram Müzik 6.8 1,358

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 568,468
2010 Biyografi Müzik 6.5 4,315

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik
Müzik
Çeşitli
7.2 63,186

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.3 73,191
2009 Macera Müzik 6.7 5,166
2009 Müzik 7.4 883
2008 Biyografi Müzik 6.4 1,809
2008 Korku Müzik 5.8 1,998
2008 Dram Müzik 6.6 12,860

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.7 8,247

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.6 275,327
2007 Tarihi Müzik 7.5 26

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.5 7,208
2007 Aksiyon Müzik 5.1 1,608

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.1 111,727

İçimdeki Düşman
2006 Dram 6.1 978
2005 Belgesel Müzik 7.5 149

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.4 7,126

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.3 185,563

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik 6.6 9,783
2004 Fantastik Müzik 5.1 1,775

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Müzik 7.4 74,584

Kolezyum: Roma'nın Ölüm Arenası
2003 Dram Müzik 7.0 128

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.2 138,860

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 140,269

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Müzik 7.7 401,220
2000 Suç Müzik 7.9 5,942
1997 Suç Müzik 7.6 995
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023