Giriş Kayıt
Amy Hall

Amy Hall


Kameraman, Yönetmen, Yapımcı, Özel Efekt

Amy Hall, kameraman, yönetmen, yapımcı, Özel efekt.

The Mudge Boy (2003), (2004) P.S. (2004), (2004) Pembe Dokunuş (2004), (2004) Aşkın Kitabı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yönetmen 4.4 3,997
2008 Reality-TV Yapımcı 4.7 4,163

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Kameraman 6.0 121,666
2004 Game-Show Kameraman 7.4 11,614
2004 Komedi Kameraman 6.1 6,512
2004 Kameraman 4.2 385

Pembe Dokunuş
2004 Dram Kameraman 6.4 4,453

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Kameraman 5.4 1,802
2003 Komedi Kameraman 4.9 139
2003 Suç Kameraman 7.1 4,664
2003 Game-Show Kameraman 5.6 18,427

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.3 289,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024