Giriş Kayıt
Rich Kim

Rich Kim


Yönetmen, Yapımcı

Rich Kim, yönetmen, yapımcı.

Project Runway (2004), Making It (2018), The Pickup Artist (2007), (2003) The Simple Life (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Game-Show Yönetmen    
2018 Komedi Yönetmen 7.9 1,623
2014 Reality-TV Yapımcı 7.5 485
2008 Müzik Yönetmen 4.6 332
2007 Reality-TV Yönetmen 6.8 760
2004 Game-Show Yönetmen 7.4 11,478
2003 Reality-TV Yapımcı
Yönetmen
4.1 5,823
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 18,317
1992 Reality-TV Yönetmen 5.2 4,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023