Giriş Kayıt
David Baillie

David Baillie


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

David Baillie, kameraman, görüntü yönetmeni.

Yeryüzü (2007), Şempanze (2012), The Stone Roses: Made of Stone (2013), Bancroft (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Baillie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 6.6 1,492
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 3,045
2013 Belgesel Kameraman 7.3 2,287

Şempanze
2012 Belgesel Kameraman 7.2 5,578
2011 Suç Kameraman 7.9 6,994

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 9.0 23,062
2011 Korku Kameraman 4.1 539

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 15,905

Yeryüzü
2007 Belgesel Kameraman 8.0 13,887
2005 Belgesel Kameraman 8.1 212
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.1 94
2001 Belgesel Kameraman 9.0 7
2001 Belgesel Kameraman 7.8 17
1974 Belgesel Kameraman 8.7 2,019
1964 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.7 886
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019