Giriş Kayıt
Miguel Borines

Miguel Borines (63)


Oyuncu

Miguel Borines, 06 Aralık 1959 Vigo, Pontevedra, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

Güneşli Pazartesiler (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Aralık 1959
Doğum Yeri: Vigo, Pontevedra, Galicia, İspanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.5 453
2020 61 Dram Oyuncu 5.8 370
2018 Suç Oyuncu 7.9 4,090
2018 Dram Oyuncu 7.4 5,102
2017 Macera Oyuncu 6.9 121

Şöyle Yapacağız...
2013 54 Komedi Oyuncu 5.5 415
2012 53 Dram Oyuncu 4.6 246
2009 Dram Oyuncu 8.3 84
2008 Komedi Oyuncu 7.3 54
2005 Oyuncu 7.0 2,188

Güneşli Pazartesiler
2002 43 Komedi Oyuncu 7.5 14,761
2001 42 Macera Oyuncu 6.6 192
1995 Komedi Oyuncu 6.9 116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023