Giriş Kayıt
Janko Rakos

Janko Rakos (45)


Oyuncu

Janko Rakos, 19 Ağustos 1974 Zagreb, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

"Bibin svijet" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Zagreb, Sırbistan, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Janko Rako
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 39 Komedi Oyuncu 6.8 3,630

Cvjetni Meydanı
2012 38 Dram Oyuncu 7.2 98
2007 33 Komedi Oyuncu 7.4 1,316
2003 29 Korku Oyuncu 6.6 99
2002 28 Oyuncu 7.7 82

İyi Ölü Kızlar
2002 28 Dram Oyuncu 7.2 1,997
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019