Giriş Kayıt
Joseph Metcalfe

Joseph Metcalfe (51)


Müzisyen, Müzisyen

Joseph Metcalfe, 17 Mart 1973 Ferndown, Dorset, İngiltere doğumlu müzisyen, müzisyen.

Özel Birlik (2006), The King's Daughter (2022), All Babes Want to Kill Me (2005), Apocalypse Pompeii (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1973
Doğum Yeri: Ferndown, Dorset, İngiltere
Diğer Bir İsmi: Joseph Metcalf
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 6,173
2014 41 Macera Müzik 2.8 2,043
2014 41 Aksiyon Müzik 2.5 2,290
2014 41 Aksiyon Müzik 2.6 229
2013 40 Aksiyon Müzik 2.1 659

Özel Birlik
2006 Aksiyon Müzik 5.2 6,660
2005 32 Komedi Müzik 3.3 2,393

Zaman Avcıları
2000 27 Bilim-Kurgu Müzik 6.0 39
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film