Giriş Kayıt
Sameer

Sameer


Oyuncu

Sameer, oyuncu.

(2013) Atharintiki Daaredi (2013), (2011) Mr Perfect (2011), (2010) Orange (2010), (2004) Sye (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,743
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,667
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,803
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 540
2011 Dram Oyuncu 7.0 850
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,652
2010 Dram Oyuncu 6.6 2,685
2008 Dram Oyuncu 6.9 1,069
2007 Suç Oyuncu 7.3 295
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 454
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 959
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,824
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019