Giriş Kayıt
Çetin Tekindor

Çetin Tekindor (78)


Oyuncu

Çetin Tekindor, 16 Temmuz 1945 Sivas, Türkiye doğumlu oyuncu.

Babam ve Oğlum (2005), Ayla (2017), Av Mevsimi (2010), İçerde (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Sivas, Türkiye
Burcu: Yengeç
9.4 (102 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    

Mehmed: Bir Cihan Fatihi
2018 Tarihi Oyuncu 6.6 1,789

Ayla
2017 72 Dram Oyuncu 8.2 43,730
2017 72 Dram Oyuncu    
2017 72 Dram Oyuncu 7.1 2,034
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,481
2012 Suç Oyuncu 7.6 6,047
2011 66 Komedi Oyuncu 8.0 11,320
2011 Dram Oyuncu 6.3 203
2010 65 Suç Oyuncu 7.4 36,650
2010 Komedi Oyuncu 6.1 85
2010 65 Belgesel Oyuncu 6.1 1,592
2008 63 Fantastik Oyuncu 6.8 4,857
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,597
2006 61 Komedi Oyuncu 6.7 1,832
2006 Komedi Oyuncu 3.7 101
2006 61 Suç Oyuncu 6.5 615
2006 Dram Oyuncu 4.7 17
2005 60 Dram Oyuncu 8.2 92,488
2005 60 Dram Oyuncu 7.3 6,921
2005 Dram Oyuncu 5.4 43
2004 Macera Oyuncu 7.6 117
2003 58 Dram Oyuncu 6.6 430
2003 Dram Oyuncu 6.5 1,575
2003 Macera Oyuncu 6.5 37
2002 Dram Oyuncu    
2000 Romantik Oyuncu 6.7 115
1999 Dram Oyuncu 6.6 3,345
1988 Oyuncu 6.9 33
1988 43 Dram Oyuncu 5.9 266
1984 39 Dram Oyuncu 6.6 170
1983 Dram Oyuncu 7.8 278
1977 32 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024