Giriş Kayıt
Tanika Ray

Tanika Ray (52)


Oyuncu

Tanika Ray, 25 Ocak 1972 Washington, D.C., ABD doğumlu oyuncu.

"Head 2 Toe" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1972
Doğum Yeri: Washington, D.C., ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Oyuncu 5.6 767
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2008 36 Belgesel Oyuncu 5.7 305
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1994 News Oyuncu 3.2 957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024