Giriş Kayıt
Beto Villares

Beto Villares


Müzisyen, Müzisyen

Beto Villares, müzisyen, müzisyen.

Güneşin Ardında (2001), Annemler Tatilde (2006), Bingo: O Rei das Manhãs (2017), Kahrolası Şehir (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 7.3 37
2017 Biyografi Müzik 8.0 3,373
2017 Komedi Müzik 6.1 226
2016 Müzik Müzik
Müzik
7.0 312
2013 Dram Müzik 7.0 972

Farklı Kültürler
2012 Macera Müzik 7.1 1,577
2012 Dram Müzik 6.7 1,175

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Müzik 6.4 21,374

Annemler Tatilde
2006 Dram Müzik 7.4 5,684
2006 Dram Müzik 6.4 384

Kahrolası Şehir
2005 Dram Müzik 6.6 3,497
2005 Komedi Müzik 8.3 2,656

Güneşin Ardında
2001 Dram Müzik 7.6 6,372
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019