Giriş Kayıt
Teri Schaffer

Teri Schaffer


Senarist, Yapımcı

Teri Schaffer, senarist, yapımcı.

Marlon (2017), (2015) K.C. Undercover (2015), (2011) Single Ladies (2011), (2012) The Soul Man (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Teri Schaffer Hicks | Terri Schaffer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Biyografi Senarist 2.6 228
2020 Dram Senarist
Yapımcı
5.8 222
2018 Dram Senarist 6.5 487
2018 Komedi Yapımcı 5.9 1,811
2017 Komedi Senarist 7.0 4,781
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,284
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 907
2011 Komedi Senarist 6.2 2,182
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.6 43,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film