Giriş Kayıt
Michèle Tollemer

Michèle Tollemer


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Michèle Tollemer, casting, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Michele Tollemer | Michelle Tollemer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 342
1996 Komedi Casting 6.8 104

Eşlikçi Kız
1992 Dram Casting 7.1 756
1990 Dram Casting 7.6 2,679

Danielle Teyze
1990 Komedi Casting 7.2 3,082
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019