Giriş Kayıt
Wayne Blair

Wayne Blair (52)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Wayne Blair, 28 Kasım 1971 Taree, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Redfern Now (2012), Mystery Road (2018), Rams (2020), Kutsanmış (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1971
Doğum Yeri: Taree, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Dram Oyuncu 6.0 420
2022 Suç Oyuncu 6.2 61
2022 51 Dram Oyuncu 5.6 918
2021 Gizem Oyuncu 7.7 212
2021 Komedi Oyuncu 7.1 117
2020 49 Komedi Oyuncu 6.5 3,758
2020 49 Aksiyon Oyuncu 6.8 264,109
2019 48 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.3 2,348
2018 Komedi Oyuncu 6.4 294
2018 Suç Yönetmen
Oyuncu
7.5 4,882
2018 Suç Yönetmen 6.7 769
2017 Komedi Oyuncu 7.4 4,124
2017 46 Dram Yönetmen 3.2 6,538
2017 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 80
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.4 3,551
2016 45 Kısa Metraj Yapımcı 8.4 28
2015 44 Gerilim Yönetmen 6.2 5,808
2014 43 Kısa Metraj Yönetmen 5.7 13
2013 42 Suç Oyuncu 6.5 815

Dönüş
2013 42 Dram Oyuncu 5.8 1,529
2013 Dram Yönetmen 8.0 206
2012 41 Biyografi Yönetmen 7.0 15,192
2012 41 Dram Oyuncu 5.9 6,161
2012 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.9 656
2011 40 Komedi Oyuncu 6.8 110

İntikam Gecesi
2011 40 Suç Oyuncu 5.5 7,424
2010 Komedi Yönetmen 8.3 5,508
2010 Komedi Yönetmen 7.3 227

Kutsanmış
2009 38 Dram Oyuncu 6.6 783
2007 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 460
- Biyografi Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film