Giriş Kayıt
Mike Morasky

Mike Morasky


Görsel Efekt, Müzisyen, Müzisyen

Mike Morasky, görsel efekt, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel 7.6 2,063
2014 Animasyon Müzik 8.5 196
2008 Dram Müzik 5.2 348
2007 Aksiyon Müzik 8.2 3,097

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 617,922
2005 Fantastik Görsel Efekt 6.5 1,352

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 103,301

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,512,579

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 419,521

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 483,129
2003 Komedi Müzik 5.9 1,053

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,367,969

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,528,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019