Giriş Kayıt
Louis Pré Fils

Louis Pré Fils (86)


Oyuncu

Louis Pré Fils, 03 Mart 1884 Nice, Alpes-Maritimes, Fransa doğumlu oyuncu.

Paris qui dort (1925), (1931) Milyon (1931), (1930) Sous les toits de Paris (1930), (1928) Un chapeau de paille d'Italie (1928) gibi yapımlarla biliniyor.

Louis Pré Fils, 20 Temmuz 1970 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1884
Ölüm Tarihi: 20 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Nice, Alpes-Maritimes, Fransa
Diğer Bir İsmi: Pre Fils | Pré Fils | Fils Pré | Pré fils
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Milyon
1931 47 Müzikal Oyuncu 7.5 2,972
1930 46 Komedi Oyuncu 7.2 1,830
1929 45 Oyuncu 6.8 135
1928 44 Komedi Oyuncu 6.9 141
1928 44 Komedi Oyuncu 6.8 715
1925 41 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 1,418
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019