Giriş Kayıt
Bob Hoffman

Bob Hoffman


Bob Hoffman,

Geçmişe Özlem (1992), (1994) Hız Tuzağı (1994), (1989) Bayan Daisy'nin Şoförü (1989), (1991) Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert J. Hoffman | Robert Hoffman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Çeşitli 2.8 4,898
1994 Komedi Çeşitli 5.4 5,609

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 306,717

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Çeşitli 6.2 72,474

Geçmişe Özlem
1992 Dram Çeşitli 7.0 3,533
1992 Biyografi Çeşitli 7.2 7,221

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Çeşitli 7.2 65,521
1991 Dram Çeşitli 6.0 691

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Çeşitli 7.4 90,164

Kalk ve Diren
1988 Dram Çeşitli 7.3 14,795
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019