Giriş Kayıt
Javier de Miguel

Javier de Miguel


Sanat Bölümü

Javier de Miguel, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasa 507
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 2,236

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 3,459
2001 Dram Sanat Bölümü 6.2 169
2001 Dram Sanat Bölümü 6.7 132
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.3 529
1997 Suç Sanat Bölümü 5.3 229
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.3 485
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,262) The 100 (1,616) La casa de papel (1,371) Euphoria (1,185) Legion (1,135) Chernobyl (1,133) Mindhunter (1,125) Fear the Walking Dead (1,101) The Big Bang Theory (1,095) Big Little Lies (957)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019