Giriş Kayıt
Adam Campbell

Adam Campbell


Oyuncu

Adam Campbell, oyuncu.

2007 yılının Ekim ayında Jayma Mays ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Destansı Bir Film (2007), Buluşma Olayı (2006), Mixology (2013), Kurtlar Kapıda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.0 8,496

Kurtlar Kapıda
2016 Korku Oyuncu 4.5 4,442
2015 Komedi Oyuncu 7.6 79,226
2014 Komedi Oyuncu 6.7 6,885
2013 Komedi Oyuncu 7.2 5,852

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Oyuncu 6.2 102,817
2012 Dram Oyuncu 7.3 43,471
2009 Dram Oyuncu 7.4 27,553
2007 Komedi Oyuncu 5.5 1,269

Destansı Bir Film
2007 Macera Oyuncu 2.4 109,855

Buluşma Olayı
2006 Komedi Oyuncu 2.8 62,391

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 164,816
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film