Giriş Kayıt
David Valcin

David Valcin (59)


Oyuncu

David Neil DeMasi, 11 Eylül 1964 doğumlu oyuncu.

Two of a Kind (1999), Crocodile 2: Death Swamp (2002), Central Park (2017), (2011) Şüpheli Şahıs (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Neil DeMasi
Doğum Tarihi: 11 Eylül 1964
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Korku Oyuncu 3.5 668
2015 51 Komedi Oyuncu 4.9 725

Yılbaşı Gecesi
2011 47 Komedi Oyuncu 5.6 89,838

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 188,778
2002 38 Korku Oyuncu 3.7 2,250
1999 Komedi Oyuncu 6.8 2,229
1995 Dram Oyuncu 7.0 383
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024