Giriş Kayıt


Oyuncu, Yapımcı

, oyuncu, yapımcı.

Beyin Avcıları (2004), Karabasan (2017), Royal Matchmaker (2018), Akrep Kral 4: Güç Peşinde (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Kemp
Takma İsmi: James Dean of Ballet
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Gerilim Oyuncu 4.8 362
2021 Komedi Oyuncu 5.6 1,279
2020 Dram Oyuncu 7.1 1,412
2020 Dram Oyuncu 7.6 17,294
2019 Aksiyon Oyuncu 7.7 60,063
2019 Romantik Oyuncu 6.8 2,116
2018 Dram Oyuncu 6.6 2,561

Karabasan
2017 Korku Oyuncu 4.7 4,946
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 1,407
2016 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 882
2016 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
8.7 79
2015 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 23

Akrep Kral 4: Güç Peşinde
2015 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,987
2014 Komedi Oyuncu 7.0 4,864
2014 Dram Oyuncu 5.9 782
2014 Dram Oyuncu 6.0 4,794
2013 Dram Oyuncu 4.5 911
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,294
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.4 51
2013 Dram Oyuncu 7.5 54,695
2011 Dram Oyuncu 7.0 4,656

Tutsak
2009 Dram Oyuncu 6.1 7,993
2008 Dram Oyuncu 7.7 80

Sokak Dansı
2008 Dram Oyuncu 6.2 91,287
2008 Komedi Oyuncu 6.2 46,253
2005 Dram 6.2 1,876
2005 Aile Oyuncu 4.9 10,487

Beyin Avcıları
2004 Suç Oyuncu 6.3 64,413
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 286,581
2001 Oyuncu 8.0 156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film